No marta līdz maija beigām vairāk nekā 100 vietās Latvijā, tostarp arī Ventspilī un novadā, tiks izrādīta Ghetto Games jaunākā dokumentālā filma No Ghetto līdz Olimpiādei.

Dokumentālās filmas pamatā ir ne tikai stāsts par vienu no jaunā olimpiskā sporta veida 3x3 basketbola pasaules labākajām komandām – Ghetto Basket un Latvijas izlases spēlētājiem ventspilnieku Kārli Paulu Lasmani, Nauri Miezi, Agni Čavaru un Edgaru Krūmiņu, bet arī par Ghetto Basket attīstību desmit gados.

Šo desmit gadu laikā izaugusi jauna spēlētāju paaudze, kuras labākie pārstāvji pašreiz ir ceļā uz 3x3 basketbola vēsturisko notikumu – sporta veida debiju 2020. gada Tokijas Olimpiskajās spēlēs. Filma stāsta par pārdzīvojumiem, pārbaudījumiem, komandas saliedētību un ielu rūdījumu.

Plānots, ka 4. aprīlī filmu rādīs Popes pamatskolā, 8. aprīlī – Ventspils 4. vidusskolā, no 15. aprīļa līdz 18. aprīlim – Piltenes vidusskolā un 17. aprīlī – Ances kultūras namā, teikts Ghetto Games tīmekļa vietnē. Filmu aprīlī plānots rādīt arī Tārgales, Užavas un Zūru pamatskolā, taču datums vēl tiek precizēts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: