Aizvadītajā nedēļas nogalē, 23. starptautiskajā čempionātā kikboksā WAKO “Latvia OPEN 2019” Rīgā trenera Sergeja Deņisova vadībā sportisti cīnījās vairākās kikboksa disciplīnās, izcīnot 11 medaļas.

Čempionāts notika pēc WAKO noteikumiem K-1, kick light un full contact disciplīnās. Sacensībās pavisam piedalījās 302 sportisti no 40 klubiem no astoņām valstīm - Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Polijas, Ukrainas un Uzbekistānas.

Raimonds Martinovskis:

1. vieta - kick light līdz 89 kg ar pārliecinošu uzvaru;

2. vieta - K-1 līdz 86 kg.

Čempionāta ietvaros notika arī XXIX Latvijas Universiāde kikboksā, kur Raimonds ieguva vēl divas medaļas par 1. un 2. vietu.

Roberts Baraus:

1. vieta K-1 svaru kategorijā virs 81 kg. Ar 3:0 uzvarēts sportists no Ukrainas;

3. vieta - kick light līdz 84 kg.

Davids Solovjovs - debija, pirmās sacensības:

1. vieta - full contact līdz 71 kg;

3. vieta - kick light līdz 69 kg.

Savu pašu pirmo cīņu Davids aizvadīja kick light disciplīnā uz tatami pret daudz pieredzējušāko Ukrainas izlases sportistu, šeit - piekāpšanās pēc punktiem. Tomēr tas viņam netraucēja pēc tam jau cīnīties ringā un izcīnīt 1. vietu full contact disciplīnā.

Vjačeslavs Volodins - debija, pirmās sacensības:

Vjačeslavs trenēties sācis nesen, bet izrādījis interesi piedalīties kikboksa čempionātā. Neskatoties uz nelielo treniņu pieredzi, izcīnīta 2. vieta - full contact un 3. vieta - kick light līdz 69 kg. Tas ir ļoti labs sniegums un neaizvietojama pieredze.

Nauris Sakniņš:

2. vieta - full contact līdz 64 kg. Sportists piedalījās arī kick light disciplīnā, bet šajā disciplīnā bija ļoti liela konkurence, kas traucēja iegūt godalgotu vietu.

Pēc sacensībām tika noskaidrotas arī labākās komandas - tatami un ringa disciplīnās, kā arī kopvērtējumā. “Ventspils Kikboksa Leğions” ieguva 3. komandas vietu ringa disciplīnās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: