Ar mērķi atbalstīt un veicināt IKT nozares attīstību Ventspilī uzņēmējiem tiek sniegta iespēja pieteikties Ventspils pilsētas pašvaldības IKT pilotprojektu programmas konkursam un saņemt papildus atbalstu savas biznesa idejas īstenošanai.

Piedalīties konkursā un pretendēt uz noteiktā atbalsta saņemšanu var komersanti un personas, kas VID Nodokļu maksātāju reģistrā ir reģistrējušās kā saimnieciskās darbības veicēji. Lai pretendētu uz pašvaldības līdzfinansējumu, konkursā iesniegtajiem projektiem ir jāatbilst vismaz vienai no šādām tēmām:

- vieda pārvalde,

- vieda ekonomika,

- vieda mobilitāte,

- vieda vide,

- viedi iedzīvotāji vai

- vieda pilsētvide.

Piedaloties konkursā, uzņēmējiem ir iespēja saņemt atbalstu līdz pat 80% apjomā no kopējām projekta izmaksām:

- minimālais atbalsta apjoms: 2 000 EUR;

- maksimālais atbalsta apjoms: 15 000 EUR.

Projektu pieteikumi Digitālajam centram jāiesniedz elektroniski līdz 2019. gada 30. aprīlim plkst. 16.

Ar IKT pilotprojektu finansēšanas konkursa nolikumu var iepazīties šeit: www.ventspils.lv/lat/ikt_pilotprojektu_programma vai arī to iespējams saņemt elektroniski, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu gints.korts@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Sanija 05.03.2019, 11:26:55

    Ne pirmo reizi dzirdu par šo konkursu, tad jau laikam tas sevi ir attaisnojis un ir kāds taustāms labums :) Kur var uzzināt par IKT pilotprojektu veiksmes stāstiem?

  • 0
    Ventspils Digitālais centrs 05.03.2019, 16:29:30

    Ar "Ventspils pilsētas pašvaldības IKT pilotprojektu programmas konkursa" aktualitātēm, kā arī veiksmes stāstiem iespējams iepazīties Ventspils Digitālā centra mājas lapas sadaļā “Projekti”, klikšķinot uz IKT pilotprojektu programmas logo vai sekojot saitei: www.digitalaiscentrs.lv/iktpilotprojekti.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: