Kārtējo pārbaudes maču Spānijas treniņnometnē aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, šoreiz tiekoties ar Norvēģijas spēcīgākās līgas klubu Sarpsborg 08 un piedzīvojot zaudējumu 2:3.

Pagājušās sezonas astotais spēcīgākais Norvēģijas klubs jau pašā mača sākumā atklāja rezultātu, izmantojot ventspilnieku aizsardzības apjukumu un pārspējot Ivanu Baturinu no dažu metru attāluma. Drīz vien tablo atkal rādīja neizšķirtu – bumba vārtos nonāca pēc tāla Amansiu Forteša centrējuma soda laukumā un rikošeta no sāncenšu spēlētāja.

Tomēr otro puslaiku ventspilnieki iesāka iedzinējos 1:2, bet jau tā otrajā minūtē vēlreiz prata rezultātu izlīdzināt. Teicams reids padevās Tosinam Aijegunam, kurš apsteidza vairākus sāncenšus, nonāca soda laukumā un izdarīja piespēli Anastasijam Mordatenko, kuram atlika vien raidīt bumbu jau tukšos vārtos – 2:2. Diemžēl Sarpsborg 08 izvirzījās vadībā arī trešo reizi, bet šoreiz atspēlēties neizdevās. Ventspils uzbruka daudz un enerģiski, bija arī visai ticami kritieni soda laukumā, bet tiesnesis nevienu no tiem ar 11 metru soda sitiena piešķiršanu nenovērtēja. Šoreiz skatāmā cīņā zaudējums 2:3.

Jau šajā pēcpusdienā Ventspils tiksies ar vēl vienu Norvēģijas komandu – Ranheim – kas pērn ierindojās septītajā vietā. Mača sākums pulksten 17.

Ventspils - Sarpsborg 08 2:3 (1:2)
Ventspils
: Baturins, Stuglis, Tīdenbergs, Koļesovs, Mamā, Eliu, Alfa, Aijeguns, Fortešs, Mordatenko, Vome
Uz maiņu izgāja: Kudrjavcevs, Kazačoks, Svārups, Soni, Žo Santušs, Mickevičs, Neziri
Vārti Ventspilij: 1:1 savos vārtos (8), 2:2 Mordatenko (47)

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: