Otrdien, 19. februārī, plkst. 15:30 svinīgi tiks atklāta slēgtā BMX ziemas treniņbāze un Ventspils 2. vidusskolas izremontētā sporta zāle.

Jau kopš 2018. gada sākuma pie Ventspils 2. vidusskolas norisinājās aktīvi būvniecības darbi – tika celta segtā BMX ziemas treniņbāzes jaunbūve. Ir pienācis laiks, kad ēkas būvniecība ir beigusies un to varēs apdzīvot Ventspils sporta skolas “Spars” riteņbraukšanas sporta veida BMX nodaļas audzēkņi. Reizē ar treniņbāzes būvniecību Ventspils 2.vidusskolā tika atjaunota sporta zāle un tās palīgtelpas.

Objekts sastāvēja no 2 būvniecības kārtām, kur 1. kārtā sporta zālē tika atjaunots grīdas segums, sienas, logi un durvis, izbūvēta piespiedu vēdināšanas un ugunsgrēka atklāšanas un signalizācijas sistēmas, atjaunots siltummezgls, ūdensvada un kanalizācijas sistēmas, kā arī uzstādīts jauns aprīkojums.

Savukārt 2. būvniecības kārtā tika izbūvēta jauna segtā BMX treniņbāze, kurā jaunie braucēji varēs trenēties sacensībām ziemas laikā. Treniņbāzē atrodas 40 metrus gara trase ar 4 braukšanas celiņiem. Tāpat pieejami pārvietojami trases moduļi, starta estakāde ar starta barjeru un tās pacelšanas mehānismu, kā arī velosipēdu novietošanas statīvi, velosipēdu trenažieri un darbgalds velosipēdu remontam.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Margrieta123 18.02.2019, 17:25:38

    Jācer,ka atklāšana notiks bez smagos noziegumos apsūdzētā deputāta!

  • 0
    ^^—^^ 19.02.2019, 10:40:34

    Mans mazdēls nudien gaidīja šo notikumu. Paldies - noteikti iesim iemēģināt. Un man patiešām ir vienalga, kas to pasākumu atklāj vai vada - galvenais ir attīstības iespējas mūsu bērniem, mazbērniem. Man augot tādas iespējas nebija - tāpēc priecājos par mūsdienu jaunatni, kam iespējas ir nudien plašas. Galvenais, lai ir vēlme un motivācija to visu izmantot.

  • 0
    reku 19.02.2019, 16:11:41

    Tā jau nu ir.Bet patīkamāk tomēr būtu bez tā komunistu partijas funkcionāra.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: