Uzvaru sēriju Latvijas komandu čempionātā novusā turpina komanda Ventspils, papildinot Virslīgas tabulu ar vēl trim panākumiem, savukārt Kursa MRU komanda 1. līgā min uz papēžiem līderiem.

Ventspils trešajā posmā ar 33:17 pieveica Vaidavu, ar 31:19 Babīti un 28:12 Daugavpils Promieņ. Pēc deviņām spēļu kārtām ventspilnieki ir vienīgie, kuru rēķinā ir maksimālais punktu skaits, par trim mazāk ir Valmieras komandai, taču līderes savā starpā vēl nav tikušās. Individuāli veiksmīgāko posmu aizvadīja Raivo Bumbieris, kurš sakrāja 21 punktu, bet vēl par diviem vairāk Ritvaram Stalidzānam.

1. līgas turnīrā trešajā posmā trīs uzvaras arī Kursa MRU spēlētājiem (pret Saldu 31:29, pret Pociemu 33:17, pret Ogri 26:14), kas tagad tikai par uzvaras tiesu atpaliek no līderiem, bet par trim punktiem apsteidz trešās vietas komandu. Pa 16 punktiem šajā posmā sakrāja Arvīds Reinbergs un Aivars Čaklis, bet 14 Aivim Čaklim.

Abu spēcīgāko kungu līgu turnīrs turpināsies 16. februārī, bet dāmas savus priekšpēdējo posmu izspēlēs par nedēļu vēlāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: