Iespaidīgo uzvaru sēriju Latvijas-Igaunijas basketbola līgā turpina BK Ventspils basketbolisti, kas šoreiz savā laukumā ar 72:58 pieveica Jūrmala/Betsafe komandu. Ventspilnieku rindās ar četriem punktiem debitēja aizsargs Mārcis Vītols.

Par Mārča Vītola pievienošanos Ventspils ziņoja jau otrdien un, tā kā spēlētājs jau bija ieradies savā jaunajā komandā, bija skaidrs, ka viņa debija gaidāma jau mačā ar jūrmalniekiem, kā tas arī bija.

Pirmajā puslaikā ventspilniekiem nekā neizdevās stabili pārņemt spēles grožus savās rokās, bet tās izskaņā tie pat tika atdoti viesiem, kas vienu brīdi tika pie četru punktu pārsvara. Tālāk viņi gan netika, tomēr pirmās 20 minūtes noslēdza savā labā 41:39. Pēc pārtraukuma ventspilnieki sāncenšiem, kas maču aizvadīja septiņu spēlētāju sastāvā, vairs ieskrieties neļāva. Jūrmalnieki spēles otrajā daļā guva vien 17 punktus, mājinieki atbildēja ar 33, kas ļāva svinēt drošu uzvaru 72:58.

Rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Ārons Džonsons, kura rēķinā arī piecas piespēles, bet Džonatans Ārledžs savāca 19 punktus un septiņas bumbas pie groziem. Vītols 18 minūtēs ar soda metieniem guva četrus punktus, bet abus metienus no spēles raidīja garām. Viņa rēķinā divas atlēkušas bumbas, pa vienai piespēlei un pārķertai bumbai.

Šīs nedēļas nogalē Tartu risināsies Zvaigžņu spēles pasākums, pēc kura ventspilniekiem sāksies trīs izbraukumu maču sērija – 1. martā Valmierā, 2. martā Raplā un 9. martā Liepājā. Starp šiem mačiem 6. martā Ventspils savā laukumā aizvadīs FIBA Eiropas kausa astotdaļfināla pirmo maču ar turku Karsiyaka.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: