Ventspils atklātajā kērlinga čempionātā pēc desmit mačiem vadību pārņēmis Ostas celtnieks, kas pēdējā spēļu kārtā papildināja turnīra tabulu ar divām uzvarām.

Pēc otrā apļa pirmās spēļu dienas turnīra tabulas galvgalī ar sešām uzvarām nostājās trīs komandas, turklāt pieauga arī pretendentu skaits uz pirmo četrinieku un medaļu dalīšanu. Kārtējās divās spēlēs uzlabot savu situāciju izdevās divkārtējiem pilsētas čempioniem - Ostas celtnieka spēlētājiem, savukārt titulētās Pērles piepeši nonāca uz četrinieka robežas. Celtnieki iesāka dienu ar novada komandas pieveikšanu (9:5), bet pēc tam vēl drošāk pārspēja Pērles – divos endos tika paņemts pa četriem punktiem, bet cīņas gala iznākums bija 13:2.

Ventspils kērlinga kluba titulētākā komanda piedzīvoja zaudējumu arī spēļu dienas pirmajā mačā, piekāpjoties čempioniem no Ice Scream, lai gan piektajā endā sanāca nopelnīt piecus punktus un pietuvoties līdz 5:6. Tikt pie otras uzvaras čempioniem gan neizdevās, jo ar 6:9 nācās atzīt Ventspils novada pārākumu, toties pie diviem panākumiem tika VKM – 10:3 pret Ice Storm, 9:8 pret Lavīnu.

Līdz ar to pirmajā četriniekā notikusi pārkārtošanās, bet uz tā robežas pat sākusies drūzmēšanās. Par vienīgajiem līderiem kļuvuši celtnieki, bet par vienas uzvaras tiesu no viņiem atpaliek novada komanda un VKM. Vēl par uzvaru mazāk ir Pērlēm, kas ieņem ceturto vietu, tomēr tikai par vienu panākumu apsteidz piektajā vietā esošo Ice Scream. Uzturēt intrigu vismaz līdz nākamajai spēles dienai turpinās arī Ice Storm, kas ieņem sesto vietu, no četrinieka atpaliekot par divām uzvarām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: