Sporta hallē „Pārventa” aizvadīti starptautiskie bērnu Ziemassvētku telpu minifutbola turnīri, divās vecuma grupās U-10 un U-8.

Vecuma grupā U-10 piedalījās 6 komandas no Lietuvas un Latvijas – FM Klaipeda, Liepāja FS, Liepājas FS-2, Ventspils olimpiskā cerība, FA Ventspils un Grobiņas SC. Par uzvarētājiem kļuva FA Ventspils, otrajā vietā FK Klaipēda, bet trešie FS Liepāja.

FA Ventspils spēlētājs Artjoms Nečiporenko tika atzīts par labāko turnīra spēlētāju, bet Kārlis Šimpermanis kļuva par turnīra labāko vārtu guvēju.

U-8 vecuma grupā piedalījās 8 komandas no Lietuvas - FK Klaipeda, FM Šiauliai, Igaunijas - TJK Legion un Latvijas - FA Ventspils, Ventspils olimpiskā cerība, FC Supernova, Liepāja FS, FK Tukums/2000. Šajā vecuma grupā turnīra tabula netiek veidota un visvairāk punktus ieguva FC Supernova, FA Ventspils un FK Tukums 2000/TSS.

FA Ventspils futbolists Roberts Pūlmanis tika atzīts par visa turnīra labāko spēlētāju, bet Marats Zaščerinskis kļuva par labāko FA Ventspils komandas spēlētāju.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Latvija pāri visām! 27.12.2018, 22:11:31

    Malacīši!)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: