31. decembrī plkst. 12 pie Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles ieejas tiks dots starts tradicionālajam Vecgada skrējienam. 

Skrējienā aicināts piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma. Katrs varēs brīvi izvēlēties sev piemērotu distanci – no 1 līdz 5 kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli - sievietēm 3 km un vīriešiem 5 km. Katrs dalībnieks saņems sacensību numuru, kā arī diplomu, kurā varēs atzīmēt noskrieto distanci un tajā pavadīto laiku. Apbalvoti tiks skrējēji, kas veiks distanci ar laika kontroli – sešas ātrākās sievietes 3 km un sešus vīriešus 5 km distancē. Pēc finiša skrējiena dalībnieki varēs baudīt karstu tēju un nelielus gardumus no sacensību organizatoriem, kā arī izkarsēties basketbola halles pirtī.

Priecē tas, ka gadu gaitā skrējiens iemantojis lielu popularitāti un ik gadu pulcē aptuveni 300 skrējējus no visas Latvijas. Vecgada skrējienam ir sava vēsture, kuru pirms vairāk nekā 45 gadiem aizsāka vieglatlētikas trenera Andreja Dogadova grupas audzēkņi.

Dalībnieku pieteikšanās skrējienam basketbola hallē no plkst. 10. Lūgums saņemt numurus ierasties laicīgi. Dalība skrējienā bezmaksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: