Olimpiskajā centrā notika sporta spēļu turnīrs Ventspils vidusskolām, kurā sacentās vispārējās un profesionālās izglītības mācību iestādes. Par turnīra uzvarētājiem kopsummā kļuva 4. vidusskola.

Turnīrs notika jau trešo gadu un šogad tajā piedalījās 4 skolu komandas – Ventspils Tehnikums, Ventspils Valsts 1. ģimnāzija, 6. vidusskola un 4. vidusskola. Sacensībās skolu jauniešu komandas cīkstējās trīs sporta spēlēs – strītbolā (zēniem), volejbolā (jauktām komandām) un frīsbijā (meitenēm).

Pēc nospēlētām visām sporta spēlēm kopvērtējuma tabulā situācija bija ļoti saspringta, jo attiecīgi katrai skolai tika piešķirti punkti pēc ieņemtās vietas sporta veidā, par pirmo vietu pienākas 1 punkts, par otro vietu 2 punkti, par trešo vietu 3 punkti un par ceturto vietu 4 punkti. Līdz ar to 7 punktus bija ieguvušas gan Ventspils Valsts 1. ģimnāzija, gan 4. vidusskola un pa 8 punktiem bija 6. vidusskolai un Tehnikumam. Par sacensību uzvarētājiem kļuva tā skola, kura kopvērtējumā ieguva vismazāk punktu.

Kopvērtējums "Sporta spēlēs 2018" starp Ventspils vidusskolām ir sekojošs:

1. vieta - Ventspils 4. vidusskola;

2. vieta - Ventspils Valsts 1. ģimnāzija;

3. vieta - Ventspils Tehnikums;

4. vieta - Ventspils 6. vidusskola.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: