Junioru attīstības hokeja līgā otro zaudējumu piedzīvojuši Ventas 2002 hokejisti, kas līderu cīņā Ventspilī papildlaikā piekāpās komandai Dinaburga.

Pēc pirmā perioda tablo rādīja neizšķirtu 1:1, bet otrajā 11 minūšu laikā komandas sarīkoja kārtīgu vārtu guvumu parādi, izceļoties četras reizes – 3:3. Pēdējā periodā mājinieki tika pie trim iespējām spēlēt vairākumā, bet izmantot tās nespēja, tāpēc pamatlaiks noslēdzās neizšķirti. Mača liktenis tika izšķirts jau papildlaika pirmajā uzbrukumā, kas sekmīgs padevās viesiem, kas līdz ar to svinēja uzvaru 4:3, sarūpējot ventspilniekiem otro zaudējumu pagarinājumā. Ventas 2002 sastāvā ar diviem vārtiem un piespēli izcēlās Oskars Grigulis, bet Niks Bērziņš guva vārtus un asistēja vienā vārtu guvumā.

Dinaburgas hokejisti ar 23 punktiem kļuvuši par turnīra līderiem, bet ventspilnieki atpaliek par trim punktiem. Nākamo spēli ventspilnieki aizvadīs 28. oktobrī, viesos tiekoties ar Liepājas komandu, kas no Ventas 2002 atpaliek par vienu spēli un diviem punktiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: