Jaunatnes olimpiādē Argentīnas galvaspilsētā Buenosairesā startu noslēgusi Latvijas 3x3 basketbola izlase ar ventspilnieku Reini Krūmiņu sastāvā.

Pirmajās spēlēs komanda piekāpās Beļģijas un Itālijas basketbolistiem, kas faktiski atņēma cerības uz pirmajām divām vietām grupā un iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Turnīrs tika noslēgts ar divām uzvarām – ar 19:16 tika pieveikta Kazahstāna, bet ar 15:12 izcīnīta uzvara pret Kirgizstānas izlasi. Pret kazahiem Krūmiņš izcēlās ar sešiem punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, bet otrajā uzvarā guva tikpat daudz punktu un izcīnīja par vienu bumbu vairāk.

Apakšgrupā Latvija finišēja trešajā vietā, kas visā turnīrā ļāva ierindoties 13. vietā 20 komandu konkurencē. Savukārt astoņas labākās komandas šodien aizvadīs pirmos izslēgšanas turnīra mačus, bet visu medaļu ieguvēji tiks noskaidroti rīt.

Jāatgādina, ka Latvijas komandas sastāvā uz Jaunatnes olimpiādi devās arī ventspilnieces Daniela Ivanova un Airisa Galiņa, diemžēl viņām starts Buenosairesā padevās pavisam nesekmīgs. Svarcēlāja Ivanova nespēja iekļauties nepieciešamajā svarā un mačiem netika pielaista, bet BMX braucēja Galiņa piedzīvoja kritienu jau pirmajā braucienā un no tālākās cīņas izstājas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: