Talantīgais nigēriešu uzbrucējs Adeleke Akinjemi paslēpies, jo nobijies no Latvijas futbola kluba "Ventspils" vadības šantāžas, atklāja futbolista aģents Adebajo Adiguns.

Jau ziņoja, ka 19 gadus vecais Akinjemi ir bezvēsts pazudis no "Ventspils", turklāt klubs uzskata, ka spēlētājs ir nolaupīts un vienība tiek šantažēta. Tiesa, tikmēr Adiguns norāda, ka viņa pārraudzībā esošo futbolistu ventspilnieki spieduši parakstīt jaunu līgumu un viņš nobijies.

"Pagājušās nedēļas piektdienā ar mani sazinājās "Ventspils" izpilddirektors Sergejs Usačovs, norādot, ka grib ar Akinjemi parakstīt jaunu līgumu," atklāja Adiguns, piebilstot, ka klubs par spēlētāja pārdošanu vēloties iegūt 1-1,5 miljonus eiro. "Šādai summai nepiekristu neviens klubs. Es uztraucos tikai par savu futbolistu un domāju par viņa nākotni. Sergejs uzstāja, ka ir jāslēdz jauns līgums, mudināja Adeleki to izdarīt."

Nākamajā dienā spiediens no "Ventspils" puses turpinājies, bet pēcāk Akinjemi pazudis, turklāt informācijas par viņa atrašanās vietu neesot bijis ne aģentam, ne klubam.

"Zvanīju visiem pēc kārtas, bet neviens nezināja, kur ir Adeleke, jo nevarēju viņu atrast, sadabūt rokā. Pēc tam man zvanīja arī Sergejs, sakot, ka nezina, kur ir futbolists, un pauda apņemšanos vērsties policijā," norādīja Adiguns.

Tiesa, pēcāk jau pats Akinjemi zvanījis Adigunam un sacīja, ka noslēpies, jo "Ventspils" liek parakstīt jaunu līgumu, turklāt futbolists baidoties no "Ventspils" prezidenta Adlana Šišhanova.

"Šie cilvēki var izdarīt jebko. Tāpēc aicinājām "Ventspili" parakstīt vēstuli, kurā iekļauti divi punkti: pirmkārt, nelikt Adelekem parakstīt jaunu līgumu ar klubu, un otrkārt, neietekmēt viņu morāli un fiziski," pauda Adiguns.

Aģents atzina, ka "Ventspils" šādu vēstuli atteikusies parakstīt, tomēr tā joprojām ir spēkā. Ja tā tiks parakstīta, spēlētājs atgriezīšoties komandā, un klubs varēšot viņu pārdot pēc saviem ieskatiem.

Adiguns arī atklāja, ka "Ventspils" kluba sporta direktors Andrejs Butriks sazinājies ar aģentu un lūdzis viņu par konkrētu naudas summu atvest Akinjemi atpakaļ, tomēr spēlētāja pārstāvis tam neesot piekritis.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    еs 09.08.2018, 18:23:50

    Vai tiešām Adebajo Adiguns kaut kur ir oficiāli reģistrēts aģenta statusā?

  • -3
    Latvija pāri visām! 09.08.2018, 19:36:02

    Puisi samusinājis, lai mēģinātu tiktu pie naudiņas uz viņa rēķina.
    Kā Nigērijas " baņķieru miljonāru, mantinieku" e-pastos :)

  • -2
    Latvija pāri visām! 09.08.2018, 19:39:08

    atklāja Adiguns, piebilstot, ka klubs par spēlētāja pārdošanu vēloties iegūt 1-1,5 miljonus eiro. "Šādai summai nepiekristu neviens klubs.
    ----
    Jau šitas vien ir muļķība. Miljonu par Adeleki prasa jau labu laiku un neviens par to necepās. Pēc tik daudz gūtajiem vārtiem tā arī ir viņa cena, ja ne pat vairāk.

  • -1
    еs 10.08.2018, 11:40:46

    Tā kā dēvējot Adigunu par oficiālu aģentu, VB izplata viltus ziņas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: