Uzvaras vārtus pagarinājumā gūstot 17 gadus vecajam Raenam Tālbergam, "Ventspils" futbolisti pirmdien Latvijas kausa ceturtdaļfinālā Kurzemes derbijā pārspēja "Liepāju"/"Mogo", kas līdz ar zaudējumu nolika čempiones pilnvaras.

Ventspils un Liepājas komandas pēc pamatlaika cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0), bet pagarinājumā, spēles 114.minūtē Tālbergs guva vārtus, kas "Ventspilij" atnesa uzvaru ar 1:0.

Spēles pamatlaikā rezultāts netika atklāts, lai gan, tuvojoties tā beigām, abām komandām bija iespējas gūt vārtus. Pagarinājumā labākas iespējas bija ventspilniekiem, kas sešas minūtes pirms papildlaika beigām deva augļus - no vārtsarga laukuma stūra sitienu izdarot Tālbergam, bumba pēc rikošeta atrada ceļu mājinieku vārtos. Atlikušajā laikā liepājniekiem neizdevās atgūt vienus vārtus, "Ventspilij" iesoļojot Latvijas kausa pusfinālā.

"Ventspils" akadēmijas audzēknis Tālbergs vien šovasar debitēja pirmajā komandā oficiālajās spēlēs, tiekot laukumā arī UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas mačos pret Francijas klubu Bordo "Girondins".

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Latvija pāri visām! 07.08.2018, 11:27:56

    Pati spēle bija reti garlaicīga.
    Bet Tālbergs ir malacis!)
    Ko nevar no visurienes savāktie leģionāri, to iespēj vietējais skolnieks.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: