BK Ventspils komandu arī nākamajā sezonā vadīs Roberts Štelmahers, bet viņam asistēs Gints Fogels, Akselis Vairogs un Kaspars Rūmnieks.

Pašlaik 43 gadus vecais Štelmahers Ventspils galvenā trenera amatā atgriezās pērn, noslēdzot sadarbību pēc sistēmas 1+1. Viņš šajā postenī nomainīja Kārli Muižnieku un jau pirmajā sezonā aizveda komandu līdz Latvijas Basketbola līgas čempionu tronim, finālsērijā ar 4:2 pārspējot VEF basketbolistus. Pēc sezonas kluba prezidents Aivars Lembergs atzina, ka atteikties no Štelmahera nevajadzētu, bet trenerim līdz 5. jūlijam bija laiks pārdomāt, vai nepieņemt kādas citas komandas piedāvājumu. Tagad izlemts, ka Štelmahers paliek Ventspilī.

Šobrīd līgumi uz nākamo sezonu ir spēkā Ingum Jakovičam, Mārim Gulbim, Robertam Freimanim, Kristapam Ķilpam un Artūram Grīnbergam. Komandas treneri šobrīd jau aktīvi strādā pie komandas komplektēšanas, un jau drīzumā komandas līdzjutēji tiks informēti par papildinājumiem sastāvā.

Jāpiebilst, ka šodien par saviem pirmajiem papildinājumiem paziņoja VEF. Komandai pievienojies Artūrs Ausējs un Roberts Stumbris, kuri pērn spēlēja Lietuvā (Stumbris sezonu gan noslēdza LBL2 Saldus rindās), kā arī Ventspils basketbola audzēknis Andrejs Gražulis, kurš iepriekšējā sezonā devās leģionāra gaitās, pievienojoties VTB līgas klubam Parma. VEF tāpat turpinās vadīt Jānis Gailītis.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -3
    Nah Nahs. 11.07.2018, 17:26:12

    Vai nevajadzētu atteikties no smagos noziegumos apsūdzētas personas kluba prezidenta amatā?

  • 0
    karlito 11.07.2018, 17:30:06

    Laba ziņa,ka Robis paliek! Tagad gaidīsim ziņas par sastāvu!

  • -2
    keda 11.07.2018, 19:16:16

    Labi! Es par! Tagad veiksmi ar sastāvu!

  • -1
    Māris 18.07.2018, 15:12:59

    Apsūdzēt var visus un par jebko, interesenti, kādēļ impotenta tiesu sistēma nespēj/nevēlas saprātīgā termiņā notiesāt vai attaisnot jebkuru personu.Bet acīmredzot, ka gadiem muļļātas Digitālās TV, Latvenergo, G24, Lemberga un citas lietas prasās pēc analīzes,varbūt tiesas dalībniekiem jāmaksā ir pēc rezultāta.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: