15. jūlijā no plkst. 12.30 Vārves pagasta Zūrās risināsies jau sestās Ventspils novada senioru sporta spēles.

Šajā pasākumā var piedalīties visi, kas sasnieguši 50 gadu vecumu un jūtas sirdī jauni, jo tā galvenā būtība ir saturīga laika pavadīšana ar vieglām sportiskām aktivitātēm, kas ir pa spēkam arī astoņdesmitgadīgiem senioriem. Dalībniekiem nebūs jāuztraucas, vai viņi spēs veikt visus uzdevumus, kas nebūs sarežģīti un neprasīs lielu fizisko piepūli, bet garantēs jautrību. Piedaloties sacensībās, treniņtērps un sporta apavi nav obligāti, jo piedāvātos pārbaudījumus varēs izpildīt arī ikdienas tērpā.

Sporta spēļu atklāšanā katrai pagasta komandai būs jāpiedalās modes skatē. Pēc tam pasākuma dalībniekiem piedāvās 11 dažādas individuālas sportiskas aktivitātes, no kurām katrs varēs izvēlēties sešas savām spējām atbilstīgākās un interesantākās. Šoreiz visi uzdevumi būs saistīti ar mīlestības tēmu, tādēļ paredzēta arī kāzu pušķa mešana, salauztās sirds salikšana, Amora bultu raidīšana. Dalībnieki atkarībā no vecuma startēs kādā no četrām grupām, sākot no 50 līdz 76 gadiem un vecākiem. Būs arī stafete, notiks ārstnieciskās vingrošanas vingrinājumu demonstrējumi.

Pasākumā atklāšanā uzstāsies deju grupas Brīzīte dalībnieces, bet sporta spēļu izskaņā – dziedošais aktieris Edgars Pujāts ar programmu Es esmu mīlējis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: