Sporta centrā Kleisti notika Latvijas Jātnieku federācijas kausa izcīņas ceturtā posma sacensības šķēršļu pārvarēšanā, kurā piedalījās arī Demoras pārstāvji.

Svētdienas maršrutos jātnieku sporta klubu Demora pārstāvēja pieci sportisti. Amatieru konkurencē pirmo vietu izcīnīja Artūras Stonkus ar zirgu Leksija Lilu un otro vietu, atpaliekot par sekundi, Unda Egendorfa ar zirgu Lēdija. Atvērtajā maršrutā ar šķēršļu augstumu 100 cm Undai otrā vieta ar Lēdiju. Absolūti labāko laiku no 50 dalībniekiem uzrādīja Artūras ar Leksija Lilū, tikai viens gāzts šķērslis neļāva iekļūt apbalvoto skaitā.

Ātruma maršrutā ar 75 cm augstiem šķēršļiem, kurā piedalās abu grupu poniji, trešā vieta Demoras sportistei Alisei Lūsei ar poniju Džoana. Šajā maršrutā riskējot un mēģinot to izjāt visātrāk pa vienam gāztam šķērslim Annai Čakstiņai ar Veto un Zojai Krisko ar Džoanu. Ieskaites maršrutā II grupas ponijiem ar šķēršļu augstumu 90 cm uz atzīmi, kurā nevērtē ātrumu, bet gan jātnieka vadības stilu, uzsēdi, vadības līdzekļu pielietošanu un kopskatu, Annai ar Veto viens gāzts šķērslis, liedzot iespēju iekļūt apbalvojamo skaitā.

Nākamās sacensības JSK Demorai paredzētas 21. jūlijā Lielceri future jumping cup 2018 Jaunmārupē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: