Dobelē notika Latvijas atklātā čempionāta 3. posma sacensības motokrosā, kurā 1. vietu komandu konkurencē izcīnīja Ventspils motokluba Rodeo sportisti.

Savainojuma dēļ sacensībās nepiedalījās Kristers Drevinskis un viņa vietā stājās Ivo Šteinbergs, kurš šogad piedalās tikai enduro sacensībās. Ivo savu uzdevumu izpildīja, jo MX2 klasē izcīnīja piekto vietu un sarūpēja vērtīgus punktus komandai. Lieliskus braucienus 85cm3 klasē aizvadīja jaunais Kārlis Reišulis, kurš izcīnīja otro vietu, bet Aleksis Araids ierindojās ceturtajā vietā.

MX1 klasē komandu pārstāvēja Rodeo leģionāri Karels Kutsars un Prits Ratseps, kuriem bija jācīnās ar spēcīgiem konkurentiem Matīsu Karro (MX Moduls) un Tanelu Leoku (MX Ādaži). Šoreiz mūsu sportistiem nācās piekāpties un ierindoties uzreiz aiz abiem favorītiem – Karelam trešā vieta, bet Prīts bija tūlīt aiz viņa.

Arvis Sanders un Gvido Judeiks apliecināja savas spējas veterānu klasēs, izcīnot pirmo vietu un piekto vietu.

Komandu vērtējumā tika summēti pieci labākie rezultāti un motoklubs Rodeo prata par deviņiem punktiem apsteigt sīvākos konkurentus - MX Moduls komandu no Rīgas. Līdz ar to arī izdevies izvirzītos līderos arī čempionāta kopvērtējumā, MX Moduls apsteidzot par trim punktiem.

Nākamais sacensību posms notiks 12. augustā Madonā.

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • 0
    Arnis Evers 03.07.2018, 11:43:31

    Uzvaras.....bet savu trasi ka nevar tā nevar uzbūvēt,sola jau 3gadus,Rodeo tik nem cempi šos gadus,Vencpilniekiem nav pat kur aiziet apskatīties treniņus normālā trasē,tā hūtes trase ir kā stdionas trase,kur nestartē-85-125.....

  • -4
    keda 03.07.2018, 11:51:18

    Kaut ko jau pagājušajā gadā sāka ap to lietu darīt, bet nav ne jausmas, cik tālu tas viss ir.
    No otras puses, vai tad maz jau ir sacelts un rekonstruēts? Cik zinu, pirmssākumos, kad tikko sāka runāt par motorsportu trasi, baigo monstru piedāvāja par milzīgām naudām. Skaidrs, ka te ir jāsaprot, vai mums vajag vēl vienu Ķegumu, kur pāris reizes gadā var atvilkt kādu PK, EK un tamlīdzīgus mačus, vai vienkāršu treniņtrasi ar nelielām pretenzijām uz LČ un citu vietējo maču rīkošanu. Nedomāju,ka kāds var pavilkt lielu kompleksu

  • 0
    Rimich 03.07.2018, 15:09:30

    Apsveicu mūsu komandu ar kārtējo panākumu. Čempionu komanda sevi apliecina, ka ir galvenie pretendenti uz čempionāta zelta medaļām arī šajā sezonā. Diemžēl, lai sekotu un atbalstītu savu komandu, līdzjutējiem ir jādodas uz citām pilsētām un miestiņiem, jo kopš mūsu pilsētā ir noticis pēdējais motokross, ir pagājis diezgan krietns laiks - 12 gadi.

  • -1
    No malas 03.07.2018, 18:01:47

    Vajag atjaunot veco,labo "Dzintarjūras" trasi,neskatoties ,kas tur tagad sabūvēts!Vai kādam toreiz prasīja,kad trase tika izvarota?

  • 0
    karlito 04.07.2018, 10:44:26

    Savai trasei jābūt,tas ir viennozīmīgi! Tikai izskatās,ka tālak par gudru spriešanu,nekas nenotiek..

  • -5
    Olimpiskais centrs "Ventspils" 06.07.2018, 11:40:07

    Ventspilī ir uzsākts darbs pie jaunas motokrosa trases būvniecības idejas izstrādes un ir izveidota darba grupa, kurā iekļauts arī sporta kluba “Rodeo” pārstāvis Arvis Sanders. Darba grupas sanāksmēs ir izvērtēta mototrases atrašanās vieta pie Piedzīvojumu parka, veikti grunts izpētes darbi un izteikti priekšlikumi mototrases novietojumam teritorijā. Mototrases projekta attīstības priekšlikums tiks iesniegts izskatīšanai Ventspils pilsētas domes Attīstības komisijā.

  • -1
    karlito 06.07.2018, 18:40:37

    To OC! Jums kauna sajūta vispār ir pazudusi? Šo jūsu atrakstīšanos esmu lasījis jau gadu atpakaļ....tas ir viss ko jūs gada laikā (ne)varējāt izdarīt??
    Ja nav ko atbildēt,būtu labāk paklusējuši...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: