Ērģemē notika Latvijas čempionāta petankā noslēdzošais 2. posms dubultspēlēs sieviešu un vīriešu konkurencēs, kur Ventspils kērlinga kluba pārstāvētās komandas Marta Kozinda/Inga Apmane un Raido Blumbergs/Nauris Bogdanovičs kopvērtējumā izcīnīja bronzas medaļas.

Atbilstoši čempionāta pirmā posmā rezultātiem, Ērģemē cīņu par medaļām turpināja labākās 12 sieviešu un 20 vīriešu pāru komandas no sporta klubiem ”Upesciems”, «Boule», «JRFPC Upesciema Warriors», “Petanks Ērģeme”, «Rīgas petanka», «Lapmežciema Vikings» un Ventspils kērlinga kluba, kas tika pārstāvēts ar trīs sieviešu un vienu vīriešu komandu.

Dalībnieki abās konkurencēs aizvadīja četras spēles pēc Šveices sistēmas, kur pirmās spēles pretinieks tika noteikts atbilstoši čempionāta pirmā posma rezultātiem, bet pēc tam astoņas labākās komandas aizvadīja izslēgšanas finālturnīru. Čempionāta abos posmos sievietēm uzvarēja sporta kluba «Upesciems» pārstāves Ginta Miglāne un Laura Miglāne, izcīnot zelta medaļas arī kopvērtējumā, bet sudraba medaļas izcīnīja «JRFPC Upesciema Warriors» spēlētājas Marija Elizabete Silova un Lilita Ābelīte. No ventspilniecēm Ērģemes posms labāk padevās Agitai Puriņai un Aijai Rudzītei, kas posmā izcīnīja 3. vietu, bet kopvērtējumā 8. vietu. Divu posmu kopvērtējumā Latvijas čempionāta bronzas medaļas tika ventspilniecēm Martai Kozindai un Ingai Apmanei.

Par Latvijas čempioniem dubultspēlēs vīriešu konkurencē kļuva pirmā posma uzvarētāji sporta kluba «JRFPC Upesciema Warriors» petankisti Edgars Silovs un Kristaps Stepiņš, otrajā vietā - Juris Keišs un Māris Miglāns no sporta kluba "Upesciems". Ventspilnieki Raido Blumbergs un Nauris Bogdanovičs, uzrādot stabilu rezultātu abos posmos, izcīnīja Latvijas čempionāta bronzas medaļas.

Šajā sestdienā petankisti turpinās cīņas Latvijas čempionātā trijnieku komandām. Uz noslēdzošo čempionāta posmu Zaķumuižā, Ropažu novadā, dosies Ventspils kērlinga kluba divas sieviešu un viena vīriešu komanda.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: