FK Ventspils futbolisti Virslīgas čempionāta pauzē aizvadīja pārbaudes maču ar Lietuvas klubu Trakai un savā laukumā izcīnīja uzvaru: 1:0.

Trakai Lietuvas čempionātā šobrīd ar 17 mačos izcīnītiem 23 punktiem ieņem trešo vietu, tiesa, krietni atpaliekot no līdervienībām Sūduva (36 punkti, 14 spēles) un Viļņas Žalgiris (31, 15). Taču šī Lietuvas komanda, tāpat kā ventspilnieki, startēs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

Ventspils maču sāka ar lielu skaitu dublieru un diviem pārbaudāmajiem spēlētājiem sastāvā. Pirmais puslaiks aizritēja bez vārtu guvumiem, lai gan izdevīgi momenti bija abām komandām. Pēc vairāku maiņu veikšanas otrajā puslaikā mājinieku uzbrukumi kļuva krietni vien bīstamāki un šis spiediens beidzās ar likumsakarīgiem vārtiem, lai arī gūti tie tika ne loģiskākajā veidā. Ventspilniekiem netrūka momentu pēc labām izspēlēm, tomēr vārti tika gūti ar 11 metru soda sitienu. Soda laukumā cīņā ar aizsargu krita Oliksejs Antonovs, bet pēc brīža pats arī realizēja pendeli.

Viesi centās atspēlēties un laiku pa laikam arī lika pastrādāt Vitālijam Meļņičenko un visai Ventspils aizsardzībai, tomēr vārtus gūt nespēja – 1:0 mājinieku labā. Jāpiebilst, ka pēc mača notika arī Ventspils čempionāta komandu apbalvošana.

Ventspils - Trakai 1:0 (0:0)
Ventspils:
Meļņičenko, Mamā, Litvinskis, Klimaševičs, Bite, Kožukaru, Alfa, Neilands, Antonovs un divi futbolisti, kuri iziet pārbaudi
Uz maiņu izgāja: Tosins, Adeleke, dos Santušs, Solomatovs, Kokarītis, Tīdenbergs

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: