Jātnieku sporta kluba Demora sportisti ar trim zirgiem un diviem ponijiem veiksmīgi startējuši starptautiskās sacensībās Lietuvā.

Veicot nacionālos maršrutus ar šķēršļu augstumu no 60 cm līdz 110 cm starp spēcīgiem konkurentiem no Lietuvas, Polijas un Krievijas, sportisti izcīnīja divpadsmit godalgotās vietas, tostarp Artūras Stonkus ar Leksija Lilū divas pirmās vietas. Anna Čakstiņa ar poniju Veto izcīnīja trīs godalgas – 60 cm maršrutā ar stila novērtējumu un divos ātruma maršrutos. Alise Lūse ar jauno poniju Džoanu spēcīgajā konkurencē izcīnīja divas sestās vietas 70 cm un 80 cm ātruma maršrutos.

Unda Egendorfa startēja ar diviem zirgiem – ar pieredzējušo un spēcīgo Lēdiju, izcīnot četras godalgotās vietas 100-110 cm augstos ātruma maršrutos un ar jauno, vēl nepieredzējušo piecgadnieci Red Grace, trīs dienu laikā finišējot ar tikai diviem gāztiem šķēršļiem un divas reizes ierindojoties labāko desmitniekā.  Artūras Stonkus ar Leksiju Lilū trešajā dienā uzvarēja divos 100-110 cm ātruma maršrutos, kā arī iepriekšējās dienās ātruma maršrutos izcīnīja piekto un trešo vietu.

«Milzīga pieredze četru dienu garumā! Sporta bāzē ir lieliski sakārtota infrastruktūra, piemēroti jāšanas laukumu segumi, nobruģēti celiņi, dušas zirgiem pie staļļiem, pat siena, kas aiztur piejūras vēja brāzmas iesildīšanās laukumā. Šeit ir patīkami atgriezties ar jau pieredzējušiem zirgiem un lieliska vieta, kur atvest jaunos zirgus un sportistus, liekot visiem sajusties citādāk - kā ārvalstīs!» stāsta jātnieku sporta kluba Demora valdes priekšsēdētāja un trenere Gelinta Apse.

Šis ir divu nedēļu turnīrs, tāpēc jau trešdien šoreiz gan tikai viens Demoras sportists un ponijs atkal dosies uz Klaipēdas apriņķi startēt jau augstāka mēroga sacensībās – vienā no Centrāleiropas zonas posmiem. Nākamnedēļ Demoras sportisti dosies uz uz vasaras čempionāta II posmu Kleistos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: