Pirms aktīvās vasaras sezonas iestāšanās, Ventspilī veikta pilsētas āra trenažieru, rotaļu laukumu un bērnu pilsētiņu rotaļu iekārtu apsekošana un pārbaude. Visas pilsētas rotaļu iekārtas atzītas par drošām.

Ikvienai iekārtai tiek novērtēts esošais stāvoklis un nepieciešamie atjaunošanas darbi - elementu maiņa, vizuālā un tehniskā uzlabošana, kā arī pārskatīta iekārtu parametru atbilstība Valsts noteikto bērnu rotaļu laukumu vadlīnijām.

Ventspils pilsētas visas rotaļu iekārtas atzītas par drošām. Rotaļu iekārtu pārbaudi, kā arī to atbilstību drošības prasībām un TÜV sertifikātam veica sertificēts inženieris, kurš par katru iekārtu izsniedz pārbaudes protokolu un uzlīmi, kas apliecina rotaļu iekārtas atbilstību drošības prasībām.

Uzklausot iedzīvotāju priekšlikumus, šogad vērienīgi uzlabojumi tiks veikti Ventspils kreisā krasta Bērnu pilsētiņā – zem visām rotaļu iekārtām, zem kurām līdz šim bija smilts segums, tiks ieklāts triecienabsorbējošais gumijas segums 1662 m2 platībā. 2019. gadā gumijas seguma ieklāšanas darbus plānots veikt arī zem visām rotaļu iekārtām bērnu parkā “Fantāzija”.

Par salūzušām rotaļu iekārtām, vai trenažieriem var ziņot zvanot uz p/i “Komunālā pārvalde ” tālruni 636 24269 darba laikā.

Šobrīd Ventspilī ir 36 bērnu rotaļu laukumi un divas bērnu pilsētiņas abos Ventas krastos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: