Lietuvas pilsētā Jonavāno risinājās starptautiskās sacensības kikboksā European Kickboxing Clubs Cup WAKO”, kurā piedalījās arī Ventspils Kikboksa Leģiona un sporta kluba Favorīts sportisti.

VKL pārstāvis Eduards Kuzmins (treneris Sergejs Deņisovs) startēja kick-light disciplīnā 17-18 gadus veco sportistu grupā svara kategorijā līdz 69 kg. Sportistam bija jāaizvada trīs cīņas – skaistas uzvaras ceturtdaļfinālā un pusfinālā, bet finālā diemžēl zaudējums pēc punktiem.

Interesanti, ka Eduardam bieži sanāk cīnīties tieši ar valsts svētkiem saistītās dienās un brīvdienās. Tagad Lietuvā, bet pērn viņš 18. novembrī Latvijas valsts vārdu un godu veiksmīgi aizstāvēja Igaunijā Tallinn Open.

Sporta kluba Favorīts treneris Igors Likovs uz sacensībām aizveda piecus sportistus. Daniels Likovs aizvadīja trīs cīņas un visas uzvarēja, līdz ar to izcīnot pirmo vietu, turklāt tiesneši atzinīgi novērtēja viņa demonstrēto tehniku. Marijas Muzikas svara kategorijā nebija pieteikta neviena pretiniece, tāpēc viņai nācās cīnīties par 10 kg smagākā kategorijā, kas gan problēmas nesagādāja. Marija divas cīņas, divas uzvaras un pirmā vieta turnīrā.

Agata Krjukova piedalījās vienā cīņā un diemžēl piekāpās pretiniecei, bet Edgars Tumiņš savā vienīgajā cīņā svinēja uzvaru, pārsteidzot pretinieku ar teicu kāju tehniku. Aleksandrs Kuzņecovs piedalījās trīs cīņās, kurās visās nācās saskarties ar enerģisku sniegumu pretinieku izpildījumā, ar kuru tomēr izdevās tikt galā un uzvarēt visā turnīrā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: