Piektdien, 11. maijā plkst. 17 Galvenajā bibliotēkā notiks sarunu vakars “Pāri robežām”, kuru organizē Ventspils Valsts 1. ģimnāzija sadarbībā ar Ventspils bibliotēku.

Pasākuma idejas autors un Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas direktores vietnieks Oskars Kaulēns stāsta, ka mērķis ir savest kopā cilvēkus ar dažādu dzīves un profesionālā darba pieredzi, lai viņi stāstu formātā dalītos ar klausītājiem situācijās, kurās viņi ir izaicinājuši savas robežas un uzdrīkstējušies paveikt vairāk.

Sarunu vakarā uzstāsies četras interesantas personības: fotogrāfe un antropoloģe Elīna Kursīte ar stāstu “Cilvēku pierobeža”; uzņēmuma vadītāja Gundega Grīnberga ar stāstu “Misijas ķīlniece”; izglītības darbiniece un bioloģe Daiga Brakmane ar stāstu “Lipīgās domas” un skolotāja un aktrise Laima Geikina ar stāstu “Bezgalība ierobežotībā”.

Sarunu vakars “Pāri robežām” Ventspilī tiek rīkots jau ceturto reizi un tas ir domāts ikvienam, kurš vēlas izaicināt sevi un iedvesmoties darīt vairāk, domāt plašāk un rīkoties drosmīgāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: