Ventspils Frisbija kluba vīriešu komanda piedalījās starptautiskā turnīrā, kurā startēja četras labākās Baltijas komandas – FreeFlyers (Igauija), KossMix (Lietuva), Salaspils Wild Things un ventspilnieki.

Sacensības tika sāktas ar pārliecinošu uzvaru pret igauņiem (13:5), bet nākamā spēle tika aizvadīta pret salaspiliešiem, kas otrajā puslaikā uzņēma kārtīgus apgriezienus un svinēja uzvaru ar 13:9. Dienas pēdējā spēle pret KossMix, kas uz turnīru varēja doties tādēļ, ka lietuviešu īstā čempione Vorai atteica dalību. Ventspils komanda spēli kontrolēja kopš pirmās minūtes, pamazām palielināja savu pārsvaru, beigās svinot uzvaru ar 13:8, kas nozīmēja, ka finālā atkal būs spēle pret Salaspils WT.

Šo spēli ventspilnieki aizvadīja vien astoņu spēlētāju sastāvā, tāpēc turēties pretī vareno salaspiliešu intensitātei nebija viegli, taču cīņa faktiski visu laiku ritēja punkts punktā. Tās izskaņā pašu pieļautās un pretinieku izprovocētās kļūdas tomēr neļāva uzvarēt, bet jākaunas par šādu zaudējumu noteikti nav – 12:15 un sudraba medaļas.

Sieviešu divīzijā Ventspils nepiedalījās, bet pie Rīgas Sirocco Ultimate tika pieaicināta Veronika Mikuļiča, kas kopā ar komandu izcīnīja trešo vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: