Venta 2002 hokejisti otrajā Latvijas 1. līgas finālsērijas spēlē viesos sagrāva HS Rīga 2001 komandu ar 8:0 un ir tikai vienas uzvaras attālumā no tā, lai otro gadu pēc kārtas izcīnītu čempionu titulu.

Ventspilnieki finālsēriju sāka ar uzvaru viesos 3:1, bet otrajā mačā rīdzinieku laukumā nospēlēja vēl iespaidīgāk. Pēc pirmajiem diviem periodiem tablo vēstīja jau 4:0 Venta 2002 labā, turklāt visi četri vārtu guvumi bija Oskara Griguļa kontā (Edgaram Cgojevam trīs piespēles, Artūram Homjakovam – divas). Trešā perioda vidū nepilnas minūtes laikā izcēlās Edgars Cgojevs un Elvis Kaimiņš, panākot jau 6:0, kas arī šajā mačā vēl nebija viss.

56. minūtes ievadā Cgojevs izcēlās otro reizi, bet nepilnas divas minūtes līdz mača beigām ventspilnieki izmantoja jauno rīdzinieku nedisciplinētību un rupjību (viņi izcēlās gan ar nūjas mešanu, gan duršanu ar to, gan mutes palaišanu), panākot jau 8:0. Pēdējo vārdu šajā mačā teica Grigulis, līdz ar to gūstot jau piektos vārtus! Viņa rēķinā arī divas rezultatīvās piespēles, bet Cgojevs savāca sešus rezultativitātes punktus – divi vārti, četras piespēles. Sauso maču Venta 2002 vārtos aizvadīja Deniss Baranovs.

Sērijas trešā spēle ceturtdien tiks izspēlēta Ventspilī, un, tā kā fināls risinās līdz vienas komandas trim uzvarām, tajā mājiniekiem būs iespējams nodrošināt savu otro čempionu titulu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Kuzmičš 13.03.2018, 16:27:49

    Njā! 8-0, tas ir nopietni.O.Grigulis monstrs, 5 vārti. Ceturtdien dzeram šampi no kausa!

  • -1
    keda 13.03.2018, 17:00:52

    Tā būtu jābūt! Aiziet!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: