Tradicionālajās sporta kluba Krauķi organizētajā autosprinta sacensībās Ugālē vairākās klasēs uz starta izgāja 95 autobraukšanas entuziasti ne vien no Ventspils novada un pilsētas, bet arī citām Latvijas vietām.

Braucieni notika sešas klasēs un to trijniekos tika arī mūsu puses braucēji, lai gan krējumu nosmēla viesi. SK Krauķi trasē šoreiz devās braucēji no Ugāles, Užavas, Piltenes, Ventspils, Rojas, Tukuma, Talsiem, Aizputes, Ēdoles, Kuldīgas un citām Latvijas vietām.

2WD klasē labākais no mūsējiem bija ventspilnieks Lauris Kore ar Mazda 323, kurš 22 braucēju konkurencē ieņēma devīto vietu. RWD klasē ventspilnieks Uģis Grunte ar BMW bija septītais no 16 braucējiem, bet 4WD klasē goda pjedestālu sasniedza mājinieks Sandis Indriksons ar Subaru, kurš bija otrais, un tārgalnieks Normunds Cielavs ar Audi, izcīnot trešo vietu (7 braucēji).

Open klasē, kurā startēja 30 braucēji, užavnieks Mārtiņš Jansons ar Golf uzrādīja otro labāko laiku un bija trešais arī testa braucienos. Trasē devās arī četras dāmas, starp kurām gan nebija mūspuses stūrētāju, bet labāko laiku trīs braucienu summā sasniedza Signija Vadone no Rojas ar BMW.

Visi rezultāti apskatāmi ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: