Sporta centrā “Kleisti” notika Latvijas Jātnieku federācijas kausa izcīņas piektā, izšķirošā posma sacensības šķēršļu pārvarēšanā. Kopvērtējumā pieaugušo konkurencē uzvaru izcīnīja Ģirts Bricis.

Svētdien startēja Unda Egendorfa ar zirgu Lēdija JSK Demora amatieru konkurencē, maršrutā divās fāzēs ar šķēršļu augstumu 100 cm. Undai 1. vieta maršrutā un zelts “Latvijas Jātnieku federācijas vasaras kausa 2017” kopvērtējumā, izcīnot uzvaru trīs no pieciem posmiem. Atvērtajā ātruma maršrutā ar šķēršļu augstumu 105 cm Undai ar Lēdiju 3. vieta.

Poniju ātruma maršrutā ar 75 cm augstiem šķēršļiem JSK Demora sportistei Annai Čakstiņai ar Veto 5. vieta, tikai pāris sekundes lēnāki, bet maršrutu veicot tīri, bija Samanta Kausiņa ar Dūju un Zoja Krisko ar Dūju. Alisei Lūsei ar Džoanu pirmais maršruts veikts tīri un lieliski, otrajā mazliet pietrūka spēka, divi gāzti šķēršļi. Ieskaites maršrutā II grupas ponijiem, ar šķēršļu augstumu 90 cm, divās fāzēs Annai ar Veto 2. vieta un sudrabs “Latvijas Jātnieku federācijas kausa 2017” kopvērtējumā, pirmā Heidija Krastiņa no Saldus JSS.

Ar to arī noslēgusies vasaras sezona, rudens sacensības Kleistos manēžā gaidāmas novembrī un decembrī. Oktobrī - sacensības konkūrā Tallinas un Šauļu arēnās, kurp dodas liela daļa Latvijas sportistu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: