Pārventas sporta kompleksā atklāja jauno atlētikas un aerobikas zāli. Atklāšanā piedalījās Ventspils pilsētas domes vadība, Sporta pārvaldes, Olimpiskā centra “Ventspils”, Ventspils 3. vidusskolas vadītāji, kā arī būvniecības uzņēmuma pārstāvji un sportisti.

Atklāšanas laikā klātesošie varēja vērot Ventspils stiprinieka Gata Lepstes paraugdemonstrējumus vingrinājumā “spiešana guļus”, kur tika pacelts 200 kg smags svaru stienis.

Jaunās trenažieru un aerobikas zāles 285 m² platībā ir aprīkotas ar modernu, daudzpusīgu inventāru, kas nodrošinās kvalitatīvu treniņu procesu. Atlētikas zāles inventāru ražojusi ASV firma “Lifefitness” un starp Pārventas atlētikas zālē uzstādītajiem trenažieriem ir arī inovatīvas iekārtas, ar kurām iespējams veikt TRX vingrinājumus, ir arī tehnoloģiski uzlaboti klasiskie trenažieri. Atlētikas un aerobikas zāles būs pieejamas ne tikai profesionāliem sportistiem, bet arī pilsētas iedzīvotājiem, sporta klubu sportistiem, tās varēs izmantot Ventspils 3.vidusskolas skolēni sporta stundām. Atlētikas zālē strādās starptautiski sertificēts instruktors Kārlis Krūmiņš.

Pārventas sporta kompleksa atlētikas zāle darbosies darba dienās no plkst. 9.00 līdz 21.00, bet sestdienās un svētdienās no plkst. 10 līdz 18.

Pārventas sporta kompleksā būvniecības laikā tika pārbūvēta 3.vidusskolas aktu zāle un bibliotēkas telpas, kurās tagad ierīkotas trenažieru un aerobikas zāles. Izbūvējot pāreju, šīs telpas ir savienotas ar Pārventas sporta kompleksu. Atlētikas un aerobikas telpās ir ieklāta jauna grīda, izbūvēta jauna apkures sistēma un ventilācija, izbūvētas jaunas dušas, tualetes un ģērbtuves.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: