Sporta skolas “Spars” treneri ir priecīgi un gandarīti, ka valsts ir piešķīrusi naudu jauna peldbaseina būvniecībai Ventspilī, kas dos iespēju sporta skolas peldētājiem pilnvērtīgāk nodrošināt treniņu darbu un gatavoties Latvijas un starptautiska mēroga sacensībām. Jaunajā peldbaseinā sportistiem būs iespēja izmantot iesildīšanās zāli un skaitītāji varēs just līdzi sportistiem tribīnēs.

"Vēlamies pateikties Ventspils pilsētas pašvaldībai par jauna peldbaseina būvniecības ieceri, kā arī liels paldies Saeimas deputātiem, kas atbalstīja šo ideju un piešķīra finansējumu. 

Ar jaunā peldbaseina būvniecības ieceri savu dzīvi ar Ventspili izvēlējies saistīt pazīstamais Latvijas peldētājs Pāvels Vilcāns, kurš šobrīd jau ir sporta skolas “Spars” peldēšanas nodaļas treneris. Pāvels ir gandarīts, ka ar savu pieredzi un zināšanām varēs dalīties tepat Latvijā, un uzskata, kamēr valsts domās par sporta infrastruktūras attīstību reģionos, tikmēr talantīgi sporta speciālisti varēs sevi pierādīt Latvijā un izaudzināt jaunu sportisku paaudzi. Treneris uzskata, ka jaunais peldbaseins dos iespēju plašākam bērnu lokam iemācīties peldēt, kas ir dzīvē vitāli nepieciešama prasme. Arī citu sporta skolas “Spars” nodaļu treneri ir gandarīti par jaunā peldbaseina būvniecību, kas paplašinās treniņu iespējas," sporta skolas “Spars” treneru vārdā raksta peldēšanas nodaļas vecākais treneris Sergejs Iļjins. 

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Kuršu skaistule 08.12.2016, 12:46:26

    Tas nu gan man bija pārsteigums... patīkams pārsteigums!

  • -2
    Bruns Svilis 08.12.2016, 14:01:07

    Tas nozīmē, ka mazāk urīna būs vecajā baseinā?

  • -2
    Wiktor Scella 08.12.2016, 14:39:34

    No kurienes radusies pēkšņā tieksme pēc jauna baseina peldētājiem tāpat ir skaidra.

  • -1
    Soft 08.12.2016, 15:26:58

    Tā kā peldēšana ir vien no veselīgākajiem sporta veidiem, turklāt tas ir veselīgi jebkurā vecumā, ir tikai apsveicami, ka arī valsts to saprot un dod naudu jauniem sporta objektiem. Lai cilvēki dzīvo veselīgi un sporto un tad mazāk naudas būs jāziedo slimību ārstēšanai. Sporta un izglītības objekti - tas ir patiešām tālredzīgi! Malači, ventspilnieki.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: