Pārliecinošu uzvaru "Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas mačā sestdien izcīnīja "Ventspils" komanda, kas ar 73:54 (19:13, 14:9, 19:13, 21:19) savā laukumā pieveica "Valmiera" vienību.

Apskati foto!

Uzvarētājiem pa 18 punktiem guva Rašads Andersons un Ingus Bankevics, bet 16 punkti un deviņas atlēkušās bumbas bija Sauļa Kuzminska rēķinā.

Tikmēr "Valmiera" komandā ar 14 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Pāvels Veselovs, bet 11 punktus guva Jānis Bērziņš.

Šajā mačā "Ventspils" komandā šosezon debitēja saspēles vadītājs Sandis Buškevics, kurš 23 minūšu laikā palika bez punktiem, grozam garām raidot trīs tālmetienus. Vēl Buškevics izpildīja trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra četras bumbas un pieļāva divas kļūdas.

Mikrotraumas dēļ ventspilniekiem šoreiz nepalīdzēja Akselis Vairogs, bet neliela vīrusa dēļ pietaupīts tika Jānis Strēlnieks.

Abas komandas iepriekš šosezon jau bija tikušās Latvijas basketbola līgas (LBL) ietvaros, kad "Ventspils" izcīnīja uzvaru ar 69:55.

Kopvērtējumā "Ventspils" basketbolisti ar astoņām uzvarām desmit spēlēs nostiprinājās trešajā pozīcijā, kamēr "Valmiera" šajā turnīrā visās deviņās spēlēs piedzīvojusi zaudējumus un ieņem pēdējo, 12 vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: