Tukuma novada atklātajā čempionātā volejbolā sievietēm emocijām bagātā finālspēlē uzvaru izcīnīja Ventspils novada sieviešu volejbola komanda, tā pirmo reizi triumfējot šajā turnīrā.

Spēlē par 1.vietu ventspilnieces spēja demonstrēt izcilu komandas garu un spēku, četru setu garā cīņā pārspējot Pūres volejbolistes 3:1. Pagājušajā sezonā šajā turnīrā Ventspils novada komanda izcīnīja trešo vietu, tāpēc šīs sezonas mērķis bija demonstrēt vismaz tikpat labu sniegumu, kas ir izdevies ar uzviju. Komandas sastāvā spēlēja: Inta Ozola (kapteine), Agnese Jēkabsone, Amanda Gauše, Anete Černuho, Anita Krauze, Anita Žeimunde, Arta Eglīte, Egita Udodova, Elīna Breidaga, Elza Ozoliņa, Eva Štromberga, Ieva Kozlova, Sabīne Černuho, Ketija Mačtama, Krista Rozenberga un Līva Špune.

Šosezonā Tukuma novada atklātajā čempionātā piedalījās sešas komandas – Pūre, Kandava, Tume, Lapmežciems, Ozolnieki un Ventspils novada komanda. Regulārajā čempionātā tika spēlēti trīs apļi, un Ventspils novada komanda noslēdza to trešajā vietā.

Lielu paldies komanda, cerot uz sadarbību arī nākamajā sezonā, saka Volejbola klubam Ventspils, Ventspils novada pašvaldībai, Didzim Žukovam un Ivaram Gruzdem.

Ventspils novada sieviešu volejbola komanda tika izveidota 2014.gadā, kad treneru Matīsa Kaņepa un Anda Maksimova vadībā sāka kopīgi trenēties gan klasiskajā, gan pludmales volejbolā. Šobrīd komandā ir vairāk nekā 25 sievietes vecumā no 16 līdz 35 gadiem, kas regulāri trenējas, tomēr komandai laipni aicinātas pievienoties jaunas dalībnieces ar priekšzināšanām volejbolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: