Pirms jaunās sezonas sākuma FK "Ventspils" futbolisti un vadība tikās ar līdzjutējiem. Futbola kluba "Ventspils" prezidents Guntis Blumbergs īpaši atzīmēja, ka klubam ļoti svarīgi ir līdzjutēji.

Guntis Blumbergs iezīmēja kluba prioritātes jaunajā sezonā. Klubs atklājot jauno sezonu uzstādījis sev tikai visaugstākos mērķus. Līdz šim klubam padevies izcīnīt 6 čempionu titulus un 6 Latvijas kausus. Kluba mērķis jaunajā sezonā ir izlabot šos sešiniekus uz septītniekiem. Savukārt Eiropas Līgā minimālais uzdevums - iekļūšana nākamajā raundā. G. Blumbergs uzsver, ka klubam ir viss, lai tiktu galā ar uzstādītajiem mērķiem, un pie vētraina līdzjutēju atbalsta izdarīt to būs gan vieglāk, gan patīkamāk.

FK "Ventspils" galvenais treneris Pols Ašvorts līdzjutējiem pastāstīja par pirmssezonu, par nākotnes plāniem, par jauno spēlētāju perspektīvām un stādīja priekšā komandas jaunpienācējus. Komandas sporta direktors Andrejs Butriks pasniedza FK “Ventspils” komandas kreklus Andrejam Pavlovam, Adebaio Adigunam, Abdullahi Alfam, Nenadam Vasičam un Džunam Lī.

Pols Ašvorts atzina, ka klubam ir daudz svarīgu uzdevumu. Komanda ir gatava sezonai un pirmajam mačam. Ašvorts aicināja ventspilniekus nesēdēt mājās, bet atbalstīt pilsētas komandu klātienē, līdzi ņemot savu ģimeni, kaimiņus un draugus. Andrejs Butriks stāsta, ka spēlējis dāzādās valstīs un klubos, taču FK "Ventspils" organizācija daudzos jautājumos ir soli priekšā citiem. Sportists uzsver, ka tas nav mēģinājums lielīt pašiem sevi, klubam, neapšaubāmi, ir pie kā strādāt un tas ir tikai objektīvs novērtējums. Nesen pie mums viesojās jauns futbolists no Doneckas "Shahtar" futbola skolas, kurš bija patīkami pārsteigts par komandas gatavošanās apstākļiem, par bezmaksas ekipējumu un apmācībām.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -5
    Ritvars Dzintars 07.03.2016, 16:27:33

    Vai var redzēt cik tad to ''līdzjūtēju'' tur bija? Vai tik pat cik uz iepriekšējās sezonas noslēguma tikšanos? Divi vai trīs?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: