Ceturto neveiksmi tikpat spēlēs Latvijas volejbola 1. līgas čempionātā piedzīvojusi VK Ventspils komanda, kas ar 1:3 piekāpās SK RTU-UPS volejbolistiem.

Spēlējot novājinātā sastāvā arī pret vienu no 1. līgas spēcīgākajām komandām, mūsējie spēja uzvarēt vismaz vienā setā. SK RTU-UPS volejbolisti šajā sezonā piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu un ieņem otro vietu čempionāta kopvērtējumā, kā arī pratuši sagādāt vienīgo zaudējumu, ar 3:2 pieveicot līgas līderus – Valgundes spēlētājus.

Mūsu volejbolistiem šis bija jau ceturtais zaudējums četrās spēlēs, bet pozitīvais faktors ir tas, ka ventspilnieki, neskatoties uz to, ar kādiem pretiniekiem spēlē, katrā spēlē uzvarējuši vienā setā. VK Ventspils 11 komandu konkurencē čempionāta kopvērtējumā ieņem devīto vietu. Vairāk neveiksmju – piecas piecās spēlēs – cietusi vienība Rundāle–Bauska.

VK Ventspils valdes priekšsēdētājs Matīss Kaņeps Ventas Balsij atzina, ka sezonas sākums sanācis ļoti neveiksmīgs. «Mūs vajājis daudz traumu, un līdz šim vēl nevienu spēli neesam aizvadījuši labākajā sastāvā. Neko sliktu jau nevaru teikt vai arī ko pārmest puišiem, jo visi cīnās un cenšas, cik var. Domāju, ka mums pietrūkst tieši veiksmes un, iespējams, arī koncentrēšanās. Vairākos setos esam bijuši vadībā, bet seta galotnē izsējam pārsvaru un zaudējam tajā.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: