Basketbola klubs "Ventspils" paziņojis, ka Vlada Garasta turnīra laikā komandu pārstāvēs Latvijas izlases kandidāts Žanis Peiners.

Žanis Peiners vakar tika atskaitīts no VTB līgas kluba Saratovas "Avtodor", kuram pirms nepilnas nedēļas bija pievienojies uz pārbaudes laiku. Kluba pārstāvji gan to pamatoja ar lēmumu meklēt papildinājumus citā pozīcijā un solīja turpināt vērot latviešu basketbolista izaugsmi un gaitas, bet Peiners atgriezās Latvijā.

 

Nepagāja gan ne pilna diennakts, kad Latvijas čempionvienība "Ventspils" paziņoja par 24 gadus vecā basketbolista piesaistīšanu līdz Vlada Garasta turnīra beigām.

 

Pašlaik no ventspilnieku sastāva savainojumu dēļ ir izkrituši Akselis Vairogs un Kristaps Kanbergs, taču nopietnais pirmssezonas turnīrs prasa komandas pastiprinājumu. Šādā situācijā Peineram tika piedāvāts pārstāvēt vienību sacensībās, kam viņš piekritis.

 

Pagaidām gan nav zināms, kur viņš spēlēs šajā sezonā, un arī pievienošanās "Ventspilij" uz pārbaudes turnīra laiku negarantē palikšanu šajā komandā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: