Šobrīd jau ir iestājies rudens un ziema strauji tuvojas, tāpēc arī norisināsies pēdējie šā gada „Nāc un sporto!" skriešanas un nūjošanas posmi Reņķa dārzā.

7. oktobrī plkst. 18.00 Reņka dārzā notiks noslēdzošais vidējās distances skriešanas un nūjošanas posms. Dalībniekus aicinām pieteikties starta vietā no plkst. 17.30. Katrs skrējiena dalībnieks varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem. Katrs dalībnieks sacensību finišā saņems uzlīmīti ar „Nāc un sporto!" simboliku un tiks pacienāts ar siltu tēju. Ņemot vērā to, ka šis ir noslēdzošais šā gada posms, īpaši tiks apbalvoti paši izturīgākie skrējēji, skrējējas, kā arī ģimenes, kas būs uzrādījuši labākos rezultātus visa gada garumā.


Ventspils Maratona klubs, atbalstot Latvijas Tautas sporta asociācijas aicinājumu piedalīties Veselības dienā, aicina ventspilniekus uz kopīgu skriešanas un vingrošanas pasākumu, kurš norisināsies š.g. 9. oktobrī plkst. 11.00 Reņķa dārzā. Sporta nodarbības Reņķa dārzā vadīs Andris Valerts un Aigars Matisons, kuri ir apņēmušies aicināt interesentus arī turpmāk katru sestdienu uz kopīgu skriešanu.


Sportošana un aktīvs dzīvesveids ir svarīga sastāvdaļa, lai cilvēks saglabātu veselību un možu garu.


Aicinām pilsētniekus būt aktīviem un pašiem vai kopā ar ģimenēm un draugiem aktīvi iesaistīties Veselības dienā skrienot, nūjojot vai  dodoties izbraucienā ar velosipēdu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: