Mūsu futbolisti izcīnījuši uzvaru 2010. gada Latvijas amatieru futbola 7 pret 7 čempionāta Kurzemes reģionālajā finālā.

Par ceļazīmi uz Latvijas amatieru futbola 7 pret 7 finālu, kas 10. oktobrī norisināsies Kauguros, cīnījās astoņas komandas, starp kurām bija arī Ventspils FK Honda vienība. Grupu turnīrā mūsējie tika ielozēti ar divām Saldus komandām – RAM Stiegra un Liekna, kā arī SK Kandava futbolistiem. Katra mača ilgums grupu turnīrā bija divreiz pa 12 minūtēm. Hondas spēlētāji ar 3:2 pieveica SK Kandava, ar 2:0 – RAM Stiegras spēlētājus, bet ar Lieknas futbolistiem cīnījās 1:1. Pateicoties labākai gūto/zaudēto vārtu attiecībai, ventspilnieki ieņēma pirmo vietu grupā.

Pusfinālā FK Honda tikās ar Kuldīgas autoskolas spēlētājiem, kurus pārspēja ar rezultātu 5:2, un pārliecinoši iekļuva turnīra finālā. Jāpiebilst, ka pusfināla un fināla cīņas ilga divreiz pa 15 minūtēm. Finālā mūsējiem vēlreiz nācās tikties ar Lieknas futbolistiem, ar kuriem grupu turnīrā jau cīnījās neizšķirti 1:1.

Fināla mačā mūsējie skaistā cīņā prata uzvarēt ar 2:0, vārtus mūsējo labā guva Vladimirs Isajevs un Ruslans Marčenkovs.

Par turnīra labāko vārtsargu tika atzīts FK Honda spēlētājs Germans Rostovs. Hondas menedžeris Valdis Ziemelis īpaši vēlējās izcelt Sergeja Loginova sniegumu, jo viņš pret Kandavu izrāva uzvaru un grupu turnīra spēlē pret Lieknas spēlētājiem prata izlīdzināt rezultātu.

«Komanda nospēlēja ļoti labi, visi cīnījās un atdeva pēdējos spēkus, lai uzvarētu. Mums bija jāspēlē uz dabīgās zāles laukuma, kas bija nedaudz nepierasti, jo esam pieraduši trenēties un spēlēt Ventspilī uz mākslīgā tipa futbola laukumiem. Spēļu laikā neiztika arī bez lietus, kas spēles padarīja tikai grūtākas un aizraujošākas. Tagad turpināsim trenēties, lai pienācīgi varētu nospēlēt Latvijas amatieru čempionāta finālā,» tā Ziemelis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: