Ventas Balss jau vairākkārt apliecinājusi: mēs esam PAR. PAR Ventspili, kas attīstās; PAR laimīgu bērnību mazajiem ventspilniekiem; PAR zinātkāriem un radošiem jauniešiem; PAR profesionāliem un strādīgiem pieaugušajiem, kuriem IR darbs; PAR cilvēka cienīgām vecumdienām utt.

Mūsu žurnāliste Dace Vašuka savā viedoklī rakstīja: ..Šlesers sola, Urbanovičs brīdina, bet Lembergs atklāj bērnudārzus, skolas un jaunus uzņēmumus.

 

Mūsu skatījumā šīs pilsētas saimnieks Aivars Lembergs ar mērķtiecīgu, drosmīgu darbu, vairāk nekā divdesmit gadus esot šīs pilsētas vadītājs, Ventspilij ir palīdzējis kļūt par pilsētu, kas ir lielu soli priekšā ne vien citām Latvijas, bet arī lielai daļai Eiropas pilsētu. Un kamēr Aivars Lembergs strādā Ventspils un ventspilnieku interesēs, mēs, SIA Ventas Balss, viņu atbalstām un atbalstīsim.

 

Gudrs biznesmenis neļauj par savu naudu svešiniekiem nodarboties ar nomelnošanas kampaņām. Tā kā negatīvie komentāri nāk no vienām un tām pašām IP adresēm (politiķu nolīgtie melnie PR-isti), līdz sestdienai ieskaitot esam slēguši komentēšanas iespējas pie blogiem, pie dažiem rakstiem un mērķtiecīgi dzēšam foruma tēmas, kurās cilvēki apmainās nevis ar dzīvi apliecinošām lietām, bet izplata skaļus un melnus saukļus.

 

Ar patiesu cieņu,

Gundega Mertena, laikraksta Ventas Balss galvenā redaktore

Ilze Meiere, SIA Ventas Balss valdes locekle

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    еs 10.12.2020, 12:13:21

    Pagāja 10 gadu, un I.M. tagad strādājot citā izdevumā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: