Otro maču LBL2 finālsērijā par bronzas medaļām šodien pulksten 17 savās mājās aizvadīs Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas tiksies ar BK Jelgava 2. Pirmajā mačā pārāki bija jelgavnieki, tāpēc, lai turpinātu cīņu par medaļām, ventspilniekiem šodien noteikti nepieciešama uzvara.

Pirmo maču, kas risinājās Jelgavā, jaunie ventspilnieki sāka veiksmīgā, taču tad atmodās mājinieku līderis Artūrs Ausējs, jelgavnieki pārņēma vadību un to vairs neatdeva. BK Jelgava 2 uzvarēja 79:66, tā nonākot viena panākuma attālumā līdz bronzas medaļām. Ausējs uzvarētāju labā guva 30 punktus, bet pirms divām sezonām Ventspilī spēlējošais Mārtiņš Rugājs izcēlās ar 19. VeA 19 punkti un 14 atlēkušās bumbas Kārlim Lasmanim, bet 14 punkti Edgaram Štelmaheram, bet 12 punkti un astoņas bumbas zem groziem – Tomam Leimanim.

VeA uzvarēja cīņā par atlēkušajām bumbām, nepieļāva pārāk daudz kļūdu (12 pret 10), taču iegāza metienu precizitāte. Piemēram, no soda metienu līnijas mērķi sasniedza vien 8 no 15 metieniem, bet no tālās distances – 6 no 33. Jācer, ka savā laukumā metienu precizitāte būs krietni labāka, tad arī palielināsies cerības uz veiksmi šajā mačā un sērijā kopumā.

Mača sākums pulksten 17.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: