SestdienTērauda ielā 19 svinīgi atklāta airēšanas sporta bāze „Dampeļi” un svinēti sezonas atklāšanas svētki ar spraigām sacensībām Ventā.

Apskati ATKLĀŠANAS un SACENSĪBU foto!

 

Uz jaunās airēšanas bāzes atklāšanu pulcējās sporta skolas „Spars” airēšanas nodaļas audzēkņi un treneri, Ventspils pilsētas domes, Olimpiskā centra "Ventspils” , Latvijas Olimpiskās komitejas vadība, kā arī Latvijā zināmākie airētāji un citu pilsētu airēšanas sporta pārstāvji.

 

Pēc svinīgās atklāšanas risinājās sezonas atklāšanas sacensības ar Latvijā labāko airētāju un veterānu līdzdalību. Sacensībās smaiļotāji un kanoe airētāji startēja 200, 1000, 2000 un 3000m distancēs. 

 

Līdzšinējais laivu angārs ir rekonstruēts, bet ģērbtuvju un palīgtelpu ēkas vietā uzbūvēta jauna, divu stāvu ēka. Pirmajā stāvā izvietota atlētikas zāle, mācību klase, laivu remonta darbnīca, savukārt otrajā stāvā – 4 ģērbtuves sportistiem, sauna, dušas un 2 telpas treneriem, radot iespēju treneriem pietiekami labi pārredzēt treniņu zonu - Ventas upi. Bāzes vajadzībām izvietotas jaunas laipas un pontoni, kā arī labiekārtota teritorija, izveidots sporta laukums ar mākslīgo segumu.

 

Bāzes rekonstrukcija notika Valsts galvojuma projekta „Olimpiskā centra „Ventspils” infrastruktūras attīstība periodā no 2011. līdz 2013. gadam” ietvaros. Būvniecības un rekonstrukcijas darbus veica SIA “Pilsbūve” un kopējās projekta izmaksas ir 606 057 Ls.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: