Politiskās partijas Latvijai un Ventspilij valdes sēdē par partijas kandidātu Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja amatam izvirzīja partijas līderi un pašreizējo pilsētas mēru Aivaru Lembergu.

Partija „Latvijai un Ventspilij” savu sarakstu Ventspils pilsētas domes vēlēšanām Ventspils pilsētas vēlēšanu komisijā iesniedza 19.aprīlī. Sarakstā, kurā ietverti 16 deputāta kandidāti, ar 1.numuru startē ilggadējais Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Tajā atrodami arī visi pašreizējie domes deputāti, kas pārstāv šo partiju.

 

Jau ziņots, ka kopumā Ventspils pilsētas pašvaldībās vēlēšanās iesniegti seši saraksti. Partijas Vienotība saraksta pirmais numurs ir pašreizējā domes deputāte Dace Korna. Reformu partijas un Reģionu alianses apvienotā saraksta galvgalī ir Aivis Landmanis, bet Saskaņu centrā – Vitālijs Truševičs. Par deputātu vietām Ventspils domē cīnīsies arī Tautas kontrole ar šībrīža domes deputāti Jeļenu Gorbuzovu galvgalī un Nacionālā apvienība, kuras pirmais numurus ir Māris Ganuss.

 

Par vēlēšanām lasiet arī:

Pilsētā seši saraksti, novadā – pieci (VIDEO)

Kandidēs visi "Latvijai un Ventspilij" domes deputāti

Balsošanas iecirkņi būs jāatver tikai piecas dienas pirms vēlēšanām

Vēlētājiem jābūt deklarētiem

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: