Maijs gandrīz lielākajai daļai asociējas ar dabas atmošanos, pirmajiem pavasara ziediem, skolas beigšanu un, protams, Māmiņdienu, kura šogad ir 12. maijā. Tie ir vieni no māmiņu gaidītākajiem svētkiem, kuros gan paši mazākie, gan jau lielie bērni dažādos veidos cenšas sveikt un iepriecināt savas māmiņas.

Ventspils Digitālais centrs ir iedibinājis jaunu tradīciju par godu dažādiem svētkiem – bezmaksas fotostūrīti. Līdz šim tas tika organizēts par godu Valentīndienai un Starptautiskajai sieviešu dienai. Iespēju nofotografēties ar tulpju klēpjiem Sieviešu dienā izmantoja ļoti daudz dāmu, kopā radot īstu svētku noskaņu un pozitīvas emocijas.

 

Turpinot tradīciju, Digitālais centrs vēlas iepriecināt arī māmiņas un viņu tuviniekus, piedāvājot bezmaksas fotostūrīti par godu Māmiņdienai. Iespēja nofotografēties būs Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, piektdien, 10. maijā, no plkst. 11.00 līdz plkst. 16.00.

 

Bet uz Māmiņdienas koncertu aicina Jaunrades nama radošie kolektīvi, kuri šonedēļ sniegs vairākus koncertus.

 

Jau šodien, 8. maijā, plkst. 18:00 mūsdienu deju studija „Skorpions” sniegs Mātes dienai veltītu koncertu, kura laikā priecēs skatītājus ar atraktīvām un horeogrāfiski iespaidīgām dejām.

 

Piektdien, 10. maijā, plkst. 11:00 savām māmiņām uzstāsies harmoniskās attīstības klases audzēkņi ar svinīgu pasākumu - „Sveiciens māmiņai, pavasara saulītei”.

 

Dienu vēlāk, 11. maijā, plkst. 14:00 māmiņām muzikālu baudījumu sniegs vokālie ansambļi „Pipari” un „Ķipari”, koncertā piedalīsies arī koris „Kaiva”.

 

Uz Ventaspils Jaunrades nama koncertiem gaidītas ne tikai māmiņas, kurām šie koncerti domāti, bet arī pārējie ventspilnieki un pilsētas viesi, kas vēlas labi pavadīt laiku un kopā sveikt visas māmiņas Mātes dienā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: