Aprīļa beigās un maija sākumā risināsies tautas sporta programma Nāc un sporta! velobraukšanas pasākums un kārtējie orientēšanās sacensību seriāla „Ventspils Azimuts” mači.

28. aprīlī Sporta pārvalde un Olimpiskais centrs „Ventspils” aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus piedalīties velobraukšanas pasākumā, kurš norisināsies pa Piedzīvojumu parka velotakām. Būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko grūtības trasi.

 

Pirmais visvieglāk veicamais posms trasē iezīmēts zaļā krāsā un tas ir 2 km garš, vidējās grūtības posms ir iezīmēts baltā krāsā un tas ir 3 km garš, savukārt pats sarežģītākais trases posms, kas vairāk piemērots velosportistiem, ir 4 km garš un iezīmēts sarkanā krāsā. Tās nav domātas kā sacensības, bet kopīga velobraukšana individuāli vai arī lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

 

Dalībniekiem jāierodas ar savu riteni, bet, ja riteņa nav, to var noīrēt Piedzīvojumu parkā. Riteņu skaits ir ierobežots, tāpēc jānāk laicīgi. Sākums plkst. 12:00. Pēc brauciena visi dalībnieki tiks cienāti auzu pārslu putru.

 

Orientēšanās sacensību seriāla „Ventspils Azimuts 2013” otrais posms notiks 25.aprīlī pie Šautuves (Vasarnīcu ielas galā uz betonētā ceļa), bet trešais posms 2.maijā Jaunupē (netālu no šosejas Ventspils - Kolka)

 

Sacensībās varēs piedalīties ikviens interesents, izvēloties kādu no četrām grūtības pakāpes distancēm.

  • Distance – 5 – 8 km (Vīrieši)

  • Distance – 3 – 5 km (S-16, V-16, Sievietes, S-40+, V-40+, Iesācēji 1)

  • Distance – 1 – 2 km (S12-14, V12-14, Iesācēji 2)

  • Bērnu distance – 0,5 - 1 km

Starts jebkurā laikā no plkst. 15.00 līdz 18.00. Dalība ir bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: