Jūnijā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās Ventspilī kandidēs visi pašreizējie Ventspils domes deputāti, kas ievēlēti no partijas "Latvijai un Ventspilij" saraksta.

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam, kā viņš apstiprināja preses konferencē, sarakstā ir pirmais kārtas numurs.

Vēlēšanas kandidēs arī Lemberga vietnieki Jānis Vītoliņš, Guntis Blumbergs un Didzis Ošenieks, kā arī vairāki citi domes deputāti.

Tāpat "Latvijai un Ventspilij" sarakstā ir vairāki izglītības darbinieki - Ventspils Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis, Ventspils Augstskolas rektors Jānis Eglītis, Ventspils tehnikuma direktore Kristīne Vāgnere, Ventspils Mūzikas vidusskolas direktors Andris Grigalis un Ventspils 3. vidusskolas direktore Vera Šengelija.

Tāpat vēlēšanas kandidēs Olimpiskā centra "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis un Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga un attīstības nodaļas vadītājs Igors Udodovs.

Savu sarakstu "Latvijai un Ventspilij" plāno iesniegt piektdien, 19. aprīlī.

"Mūsu stāsts ir ļoti vienkāršs. Vēlētājiem jāvērtē darbi un nekas cits kā darbības rezultāti," uzsvēra Lembergs.

Vaicāts par priekšvēlēšanu solījumiem, Lembergs informēja, ka "Latvijai un Ventspilij" apņemas paveikt to, kas ietverts pērn ar domes lēmumu apstiprinātajā Pilsētas attīstības plānā līdz 2020. gadam.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: