Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atklāj aprūpes centru nemierīgajiem klientiem

Ventspilī atklāts Latvijas Samariešu apvienības sociālās aprūpes centrs Vējš. Tajā pajumti radīs 23 personas, kurām nepieciešama speciāla aprūpe.

Mazs ne vienmēr ir mazs

Šodien jubileju svin ventspilnieku ļoti iecienīta aptieka. Tās priekšgājēja – aptieka nr. 15 – Lielajā prospektā 26 darbojas kopš 1967. gada, taču pirms 20 gadiem, tieši 19. aprīlī, tā mainīja īpašnieku un ieguva Mazās aptiekas vārdu.

2.lpp. Viedoklis: „Priviliģētie”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Mūsu valstī absolūti neko nav iespējams noorganizēt bez skandāliem, aizdomām, patiesām un izdomātām runām. Pat tik svēta lieta kā Dziesmu svētki nav iespējami bez intrigām. Kā saka, jo lielāks pasākums briest, jo lielāks tracis.»

3.lpp.

Imitēja kravas kuģa sagrābšanu

Atklātā jūrā pie Ventspils veiksmīgi noslēgušās ķīlnieku sagrābšanas krīzes risināšanas apmācības, kurās piedalījās pretterorisma vienības no četrām valstīm.

Kokā iedzen pieredzējušu tālbraucēju

Vakar Ventspilī notika avārija, jo, šķērsojot krustojumu, kāda izklaidīga autovadītāja nedeva ceļu pa galveno ielu braucošam auto.

4.lpp.

Ventspilī taps metadona kabinets

Ventspils slimnīcā plānots izveidot metadona kabinetu, kurā varēs ārstēties narkomāni. Viņiem šīs ārstēšanas saņemšanai vairs nebūs jādodas uz Kuldīgu.

Izprot nevalstisko organizāciju būtību

Nevalstiskās organizācijas ir būtisks pašvaldības sadarbības partneris, tiekoties organizācijām, kuras darbojas sociālajā jomā, atzina domes vadītājs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij).

5.lpp.- 6.lpp. TV Programma.

7.lpp. Reportāža. Jaunieši iepazīst profesijas

Ventspils Tehnikuma Profesiju diena vakar kopā pulcēja daudz jauniešu no pilsētas un novada skolām. Savukārt tehnikuma audzēkņi, kuri jau apguvuši dažādas aroda prasmes, dalījās savā pieredzē, demonstrējot iemaņas un ļaujot iemēģināt roku ikvienam, kas vēlējās pārliecināties, vai izvēlētā profesija būs tam interesanta un noderīga.

8.lpp. Sports. Studenti nepadodas – būs trešā spēle

Izlīdzinājumu Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas pusfināla sērijā panākuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas otrajā mačā savā laukumā ar 84:75 pieveica BK VEF-LSPA, tādējādi finālistu noskaidrošanu atliekot uz trešo spēli, kas tiks aizvadīta pirmdien Rīgā.

Mankus cīņā ar pasaules varenajiem

Šīs nedēļas nogalē Lielbritānijā norisināsies pasaules kausa pirmais posms BMX Superkrosā, kurā uz starta izies arī četri Latvijas braucēji, starp viņiem – arī sporta skolas Spars pārstāvis Toms Mankus.

Ar aizsardzību pret Spartaku

Aizvadītas pirmās trīs spēļu kārtas Latvijas futbola Virslīgas čempionātā, ko ar divām uzvarām un zaudējumu uzsākuši FK Ventspils futbolisti, kas jau sešas reizes – netipiski bieži – ielaiduši bumbu savos vārtos.

9.lpp. Intervija. Sievietes celtniecībā rada skaistumu

Ingrīdai Eklonei tas bija pārsteigums, ka viņas kolēģi no Būvinženieru savienības izvirzīja viņu balvai par ilggadēju ieguldījumu būvniecībā. Internetā par viņu nobalsoja vairāk nekā 1600 cilvēku. Balvas tika pretendentiem ar 50 un vairāk gadu stāžu, Ingrīdai pietrūka līdz šim skaitlim nieka 7 gadi, viņa saņēma speciālbalvu. Viņas darbs vienmēr ir bijis saistīts ar kontroli būvniecībā – sākumā novadā, pēc tam Būvniecības administratīvās inspekcijas vadītājas amatā. Nesen Eklone sākusi vadīt jauno Būvniecības kvalitātes kontroles nodaļu pilsētas domē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: