Ventspils Maratona klubs aicina pievienoties savam pulkam un kopā aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Visiem interesentiem tagad ir pieejama jauna mājaslapa www.maratonaklubs.lv, kur skriešanas entuziasti var atrast sev noderīgu informāciju par šo savā ziņā vienkāršo un aizraujošo hobiju. Ventspils Maratona kluba biedri šogad organizēja pirmo Piedzīvojumu parka pusmaratonu, kurš pulcēju kuplu dalībnieku skaitu un kopš kura pagājuši divi ar pusi mēneši. Maratona kluba biedru novērojumi ir tādi, ka skrējēju skaits Ventspils ielās un parkos ir samazinājies, tas tāpēc, ka rudens un ziema ir grūtākie gadalaiki skriešanai, tādēļ maratonisti aicina ar skriešanu nodarboties kopā.

Lai kļūtu par Maratona kluba biedru, vispirms jāseko līdzi informācijai mājaslapā, pēc tam reģistrējoties jākļūst par virtuālo kluba dalībnieku, izveidojot savu profilu. Noslēgumā jāaizpilda pieteikuma veidlapa/iesniegums, sākot ar šā gada 1. oktobri, un jāsamaksā ikgadējā dalībnieka gada maksa.

Maratona kuba biedrs Andris Valerts uzsvēra, ka jaunie kluba dalībnieki iegūs lietas, kuras nevar nopirkt ne par kādu naudu – tie būs jauni draugi, veselība un veselīgs izskats, kā arī aizraujošs, lēts hobijs. Tāpat skrējēji iegūs iespēju bez maksas piedalīties 2011. gada Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonā, būtiskas atlaides arī citiem skrējieniem Latvijā un ārzemēs. «Nodrošināsim kopīgus braucienus uz sacensībām Latvijā un Eiropā, bezmaksas seminārus par skriešanu,» nianses atklāja Valerts.

Pirmie Ventspils Maratona kluba dibinātāji un biedri ir: Zane Boitmane-Priedēna, Andris Valerts, Māris Priedēns un Aigars Matisons.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: