Piektdien Jaunrades namā ciemosies Valsts izglītības satura centra darbinieki.

Viesu vidū būs Valsts izglītības satura centra (VISC) darbinieki, Interešu izglītības un audzināšanas nodaļas vadītājas vietniece Mārīte Grebzde, vecākā referente Antra Strikaite, pārvaldes vecākā referente Areta Raudzepa un pārvaldes vecākais referents Jānis Rage-Raģis.

Valsts izglītības satura centra pārstāvji iepazīsies ar Jaunrades nama jaunajām telpām, to aprīkojumu, planetāriju un observatoriju, kā arī ar jaunajām interešu izglītības programmām, kuras tiek piedāvātas šajā mācību gadā.

10.septembris ir tehniskās jaunrades diena, interesentiem būs iespējams pieteikties tehniskās jaunrades interešu programmās: jaunāko klašu tehniskajā modelēšanā, radioelektronikā, robotikā, kokapstrādē, lidmodelismā, foto, kino-video un trases automodelismā. Notiks demonstrējumi jaunizveidotajā trasē.

Sākot ar 13.septembri aktīvi sāks darboties visas interešu izglītības programmas: dejas, mūzika, teātri, vizuālā un lietišķā māksla, folklora, tehniskā jaunrade, vides izglītība, sports un citas interešu izglītības grupas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: