Iestājies astronomiskais pavasaris un saulīte sāk sildīt arvien stiprāk, tādēļ ventspilnieki aicināti atsākt sporta nodarbības brīvā dabā, izmantojot Ventspils pilsētas atklātās sporta bāzes.

Pateicoties Ventspils pilsētas pašvaldības finansiālam atbalstam, pilsētas iedzīvotāji bez maksas var sportot vairākās sporta bāzēs. Futbola stadionā pie 2. pamatskolas tas iespējams darba dienās no plkst. 17:15 līdz 19:15, sestdienās un svētdienās no plkst. 17 līdz 19. Pārventas iedzīvotājiem iespējams nodarboties ar sportu stadionā pie 3. vidusskolas darba dienās no plkst. 19 līdz 21, sestdienās un svētdienās no plkst. 16 līdz 18. Mazizmēra mākslīgajā futbola laukumā Olimpiskā centra „Ventspils” teritorijā iespējams sportot bez laika ierobežojuma, laikā, kad stadionā nenotiek sacensības, iedzīvotāji aicināti sportot vieglatlētikas arēnā, bet jaunieši var izmantot skeitparka sniegtās iespējas.

 

Orientēšanās sporta veida cienītāji 11. aprīlī Piedzīvojumu parkā un tā apkārtnē vaŗes piedalīties sacensību seriāla „Azimuts 2013” pirmajā posmā. Starts plānots no plkst. 15, bet dalībnieki varēs doties trasē līdz pat plkst. 18. Šogad seriālā Ventspils pilsētā un novadā tiks aizvadīti astoņi posmi.

 

Savukārt 18.aprīlī plkst. 18 ar skrējienu Reņķa dārzā tiks uzsākta tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” skrējienu sezona.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: