Pēc astronomiskā pavasara iestāšanās un pakāpeniskas laika apstākļu uzlabošanās vairāki Ventspils iedzīvotāji ir interesējušies par kārtību, kādā notiek ielu tīrīšana pilsētā ar tehnikas palīdzību.

Ventspilī pavasara ielu tīrīšana tiek veikta, taču sakarā ar netipiski auksto pavasari, kāds ir šogad, uzkopšanas darbi aizkavējas. Ielu slaucīšanai ar mehānisko tehniku tiek izmantots ūdens, lai mitrinātu segumu un neveidotos putekļu mākoņi, tāpēc tīrāmajām mašīnām nepieciešams, lai gaisa un arī tīrāmās virsmas temperatūra būtu vismaz +2º- +3ºC.

 

Atsevišķās dienās, kad gaisa temperatūra bija 0 - +1ºC tika uzsākts ielas tīrīt, taču tas noveda pie tā, ka divas no trim mašīnām aizsala un nevarēja turpināt darbu. Diemžēl pie šādiem laika apstākļiem ir jāgaida dienas vidus, kad uz dažām stundām paliek siltāka temperatūra un var uzsākt darbus.

 

Aukstā gaisa temperatūra aizkavē tīrīšanas darbu, taču tie pakāpeniski tiek veikti līdz pat pilnīgai darbu pabeigšanai. P/i „Komunālā pārvalde” pateicas iedzīvotājiem par sapratni un ieinteresētību pilsētvides uzlabošanas jautājumos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: